Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éves a Songs Of Faith And Devotion: Martin és Alan különböző megközelítései a Judas kapcsán

2018. március 22. - Szigi.
Flood: "A Judast hagytuk a végére. Sosem felejtem el: az album keverési munkálatainak legeslegutolsó napján Alan és Martin a kanapén ülve veszekedett egymással a Judas miatt. Ezt értsd szó szerint: veszekedtek... "
 
Alan: "Ezt kicsit túlzás, de való igaz, hogy Martin és én nem egyformán vélekedtünk. Ezt a dalt három- vagy négyféleképpen vettük fel, s ha jól tévedek, a reggae-s megoldás volt a második a sorban – az eredeti demó és egy blues/country-hangulatú változat mellett. Az albumváltozatot egy késő este fejeztük be. Martin nem sok kommentárt fűzött hozzá, ami nála annyit jelent, hogy valami nincs ínyére. (...) Azt hiszem, Martin eléggé kötődött a demó verziójához, de én úgy éreztem, hogy több atmoszférára van szüksége a dalnak. Ő cserébe nem kedvelte a szekvenszeres lezárást. Ezt aztán kihagytuk a koncertverzióból, mert abban a speciális szituációban kevésbé működött volna".
Albumverzió: 

Koncertverzió: 

Demo: 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3713767470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása