Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

"That's All, Folks!" - véget ért a Global Spirit Tour Berlinben! Viszlát 2021-ben, vagy 2022-ben!

2018. július 25. - Szigi.

"That's All, Folks!" - mondta Dave néhány másodperccel ezelőtt, és ezzel - a "C U Nex Time" táblákat tartó, "óóóó-zó" közönség előtt véget ért a Depeche Mode történelmének leghosszabb turnéja, a Global Spirit Tour! A DM a második berlini este is elkényeztette a rajongóit: nem kevesebb, mint 10 dalt cserélt le a tegnapelőtti koncerthez képest - kell-e mondani, hogy bődületes világcsúcs a DM-univerzumban - és a turné összes emlékezetes dalát felvonultatta újra. Az nem volt meglepetés, hogy újra volt It's No Good, Precious, Useless Stripped, vagy Just Can't Get Enough, az már kicsit igen, hogy újra volt The Things You Said, Insight és I Want You Now; az pedig kifejezetten kellemes "csalódás" volt, hogy ismét volt Poison Heart és Heroes is! Ezúttal a főprogram volt egy számmal rövidebb és a ráadás pedig ismét 5 dalból állt, mint a turné elején. "Best Of Global Spirit Tour" volt tehát, és ebből a két estéből egy tökéletes kiadványt össze lehet rakni, több, mint 30 dallal - kíváncsian várjuk, Anton Corbijn mit hoz ki a matériából!

Berlin, Waldbühne, második este, setlist:

01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 A Pain That I'm Used To
05 Useless
06 Precious
07 World In My Eyes
08 Cover Me
09 The Things You Said
10 Insight
11 Poison Heart
12 Where's The Revolution
13 Everything Counts
14 Stripped
17 Enjoy The Silence
18 Never Let Me Down Again

19 I Want You Now
20 Heroes
21 Walking In My Shoes
22 Personal Jesus
22 Just Can't Get Enough

Folytatás? Reméljük, hogy lesz valamikor! Ami szinte biztosra vehető, hogy 2021-nél előbb nem lép színpadra a Depeche Mode. Hiányozni fognak? NAGYON. Köszönjük szépen, Depeche Mode, köszönjük szépen Global Spirit Tour, csodálatos 1 és 1/4 év volt! A képet Russel Millner készítette és tökéletesen megmutatja az együttes és a közönség kapcsolatát.

AND I THANK YOU, DEPECHE MODE!

berlin_russell_millner.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4814142165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása