Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Amikor egybeesnek az alkalmak - 33 éves az A Question Of Lust!

2019. április 14. - Szigi.
Micsoda véletlen: a Black Celebration - The 12 Singles sorozatot bemutató sorozatunkban pont az A QUESTION OF LUST következne, mint a második vinyl A oldalas dala; és ráadásul pont ma ünnepli a 33. születésnapját a kislemez kiadásának évfordulója is! Lássuk, hogy hogy vélekedett Martin 1998-ban, a The Singles 86-98 kiadása idején erről a dalról!
 
Martin: "Ez a dal számomra olyan, mint egy klasszikus melódia az ötvenes vagy a hatvanas évekből. Nagyon jó élőben előadni és tényleg egy jól eltalált dallam. Még viccelődtem is a többiekkel azon, hogy olyan jól sikerült alkotás lett, hogy anno talán már a Beatles is tőlem lopta ezt az alap dallamot..." (a fordítás a HDMFC honlapjáról származik).
 
Nézzük tehát a zavarbaejtő képekkel induló klipet, amely az utolsó volt, amit Clive Richardson rendezett az együttesnek - ezután következett az Anton Corbijn-éra! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9514762498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása