Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Daryl Bamonte, Dave, Martin és a Primal Scream - 25 éve Laguna Hills-ben járt a Depeche Mode

2019. május 20. - Szigi.
25 éve ilyenkor Daryl Bamonte így nosztalgiázott az Exotic Tour Diary-ban a Laguna Hillsben rendezett koncert előtt: "Különleges kötődésem van ehhez a koncerthez. Emlékszem, amikor Dave feljött a tanácsi lakásomba Basildonban 1985 elején, és nagyon izgatott volt, mert a The Hollywood Palladium 1 perc alatt megtelt a koncertjükre, és a promóter egy újabb koncertet iktatott be. "Valahol a Narancs-vidékhez közel 12.000 ember kíváncsi ránk!" És ez volt az a pillanat, amikor a dolog kezdett kicsit racionálisabb lenni..." Négy dobot Fosters-szel ünnepeltünk, és a TV-ben a The Bill újabb izgalmas részét néztük - Ó, azok a régi szép napok...".
A koncertről van egy tűrhető minőségű audio felvétel is; sajnos a Rush, az I Want You Now és az I Feel You nem szerepel rajta. 
 
Egy ide kapcsolódó rövid Dave-interjú az MTV 1994-es adásából, amelyben még a Primal Scream is feltűnik:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8714839284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása