Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy telefontipró (?) mix

2019. augusztus 29. - Szigi.
Martin 1998-ban: "Ez a szám gyakorlatilag az első közös munkánk Flooddal és Francois Kevorkiannal. Az eredmény hallatán nem voltuk biztosak az együttműködés sikerében... Magával a számmal meg voltuk elégedve, sőt még kislemezt is csináltunk belőle. De, hogy ekkora érdeklődésre tart majd számot, arról álmodni sem mertünk volna. Hogy a stúdióban hogyan vélekedtünk róla? Hát azt gondoltuk: "Itt van egy szám, amelyik tetszik nekünk, de a rádiók biztosan utálni fogják ahogy van! Talán ha a Top 25-be bejut...!?" Amerika miatt különösképpen aggódtunk, hiszen ha ott egy szám címében szerepelteted a Jézus nevet, akkor már semmi jóra nem számíthatsz - ennek ellenére, a Personal Jesus lett minden idők legnagyobb eladási statisztikájával büszkélkedő 12"-es lemez a Warner Brothers történetében!" (a fordítás a HDMFC honlapjáról származik)
 
A Personal Jesus kiadvány 30. évfordulóján egy újabb Flood által mixszel emlékezünk, ez a TELEPHONE STOMP MIX! Érdekesség, hogy visszaköszön benne a Behind The Wheel Beatmasters mixének a telefoncsörgés-hangja (ami amúgy valószínűleg Kraftwerk-hatás).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1015028320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása