Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Martin a Personal Jesus inspirációjáról Alan pedig a zenei hátteréről

2019. augusztus 29. - Szigi.
A Personal Jesus-t Priscilla Presley: "Elvis és én" című könyve ihlette.
 
Martin: "Ez a dal arról szól, hogy milyen Jézusnak lenni valaki más számára, valakinek, aki reményt és törődést nyújt. Arról szól, ahogy Elvis volt Priscilla számára az Ember és a Támogató, és hogy ez milyen gyakran megtörténik párkapcsolatokban; ahogy mindenki szíve istenszerű lesz valahogy. Játsszuk ezeket az istenszerű szerepeket az embereknek, de senki sem tökéletes, és hát ez nem egy túl kiegyensúlyozott látásmód, nem igaz?"
 
Alan: "A dal jelentős előrelépést jelentett, ugyanakkor továbbra is megőrizte a DM felfedező kedvének az elemeit. Például az ugráló részt úgy vettük fel, hogy 2-3 ember ugrált fel és le, miközben Martin próbálta a John Lee Hooker-gitárriffet a Kraftwerk stílusú szintirészekre. "
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6715028372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása