Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hosszabb és érzelmesebb bejegyzés a 10 évvel ezelőtti buenos aires-i koncertről

2019. október 17. - Szigi.

Ma 10 éve Buenos Aires-ben zárult a latin-amerikai turnészakasz a Tour Of The Universe-en. Nézzük a turnéblogot: "Az utolsó koncertünk a latin-amerikai turnén. Türelmetlenül vártam már, hogy Buenos Aires-be eljussak. Itt kell megjegyeznem, hogy a legtöbb latin-amerikai állomás teljesen új volt csomó embernek a turnén - magamat is beleszámítva. San Diego kb. pont annyira van délen Los Angelestől, a szülővárosomtól, hogy annál többre én nem vágytam. Egy mexikói körutazás a tavaszi szünetben a koleszban sem volt soha a legnagyobb vágyaim között. Örülök, hogy türelmesen vártam, mert a tapasztalataim Mexikóban a Depeche Mode-dal - akárcsak Közép-és Dél-Amerikában - néhány hihetetlen kedves emlékkel ajándékozott meg. Mindezek mellett Buenos Aires olyan volt, mint egy otthon, nagyon messze az igazi otthonomtól. Nagyon otthonosan éreztem magam a városban, annak ellenére, hogy soha életemben nem jártam még itt. És a tömeg a Club Ciudad-van?
32 000 rajongó megmutatta nekünk, mi az az igazi Latin Szeretet - nincs is jobb érzés, mint így zárni egy újabb sikeres turnészakaszt. "

Ettől a fellépéstől kezdve tehát nem volt Waiting For The Night a koncert végén; innentől (a barcelonai második estét leszámítva) mindig a Personal Jesus-szel zárt a zenekar. Nem véletlen, hogy a Global Spirit Tour-t néhányan a Tour Of The Universe-hez hasonlították! :)

Íme a koncertfelvétel, megdöbbentően jó hangzással:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2815222744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása