Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Kidobott Fly On The Windscreen, variált Policy Of Truth és egy reggae-megidézés

2019. november 30. - Szigi.

Ma 10 éve Rotterdamban lépett fel a Depeche Mode. Nézzük a turnéblogot:

„Dél körül érkeztem Rotterdamba, és a színpad már fel is volt állítva, sőt, majdnem kész is volt

A küszöbön álló síelési szezon foglalkoztatta a legénységet, ami pont a zürichi koncertek előtt lesz – a legtöbben a csapatból ezen izgultak, ez foglalkoztatta őket, szóval volt ma egy kis Idétlen időkig-feeling, amikor velük beszélgettem.

Barcelonában láttam utoljára a turnét, és azok továbbra is verhetetlenek maradnak, de Rotterdam is egy elég masszív koncertet hozott. Pár kis apróság be lett építve a fellépésbe, amik igazán különlegessé tették ezt a koncertet is.

Christian kicsit megvariálta a Policy Of Truth-t, és ma este Dave megkérdezte Martint, hogy „Tényleg akarod?” – aztán a DM reggae-t kezdett játszani egy pár másodpercre, vicces volt.

A tömeg nem volt a leglelkesebb, de az állóhely végig táncolt. Az ülőhelyeken eltartott egy ideig, amíg megtalálták a lábaikat, de a koncert végére azért sikerült.

A banda lendületben volt, az előadás hibátlan volt, az együttestagok között lévő kémia ismét egy fantasztikus koncertet varázsolt.

Láttam az Insight-ot ma este, csodálatos zongorával, és Mr. Gordeno gyönyörű háttérvokáljával és Martni énekével, egyszerűen lélegzetelállító volt. Sajnos a Fly On The Windscreen kiesett a setlistből – remélem, hogy valamikor a jövőben még visszatér, mert számomra az volt a buli csúcspontja.”

A Fly On The Windscreen sajnos nem tért vissza, mindenesetre nézzük meg teljes egészében ezt a valóban energikus fellépést – a következő bejegyzésben pedig kitérünk arra, hogy mi is volt ez a „reggae-dolog!”

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2615330722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása