Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Májusban jelenik meg a Halo című könyv - ismét David McElroy blogjából fordítok

2020. március 02. - Szigi.

David McElroy és Kevin May nevéhez fűződik egy könyv is, ami majd májusban lát napvilágot: ez a már tavaly egyszer megemlített HALO - THE STORY BEHIND DEPECHE MODE'S CLASSIC ALBUM VIOLATOR című könyv lesz.

Az Almost Predictable Almost blog mai bejegyzéséből fordítok:

"A hónap folyamán itt a blogon be fogunk mutatni néhány szemelvényt a könyvből, sőt, olyan is fog itt szerepelni, ami végül nem került bele a könyvben! Annyi emberrel beszéltünk, akik részt vettek a Violator érában bármilyen szinten, ahánnyal csak tudtunk. Lesznek exkluzív interjúk olyan fontos szereplőkkel, mint Francois Kervorkian, Billie Ray Martin, Gareth Jones, Steve Lyon, Paul Kendall és még sokan mások. Beszéltünk még jónéhány színésszel a videókból, a korszak művészeti ötletelőivel, és jónéhány rajongóval, hogy annyira teljes legyen a Violator története, amennyire csak lehet. Nagyon izgatottak vagyunk a könyv miatt, reméljük, ti is! Reméljük, hogy néhány egyéb nyelvre le is tudjuk fordíttatni a könyvet, az év későbbi részén."

"A Depeche Mode rajongók jól ismertek az együttessel kapcsolatos alapos ismereteikről, ezért nagy kihívás egy teljesen új és friss látásmódot bemutatni az albummal kapcsolatban, de bízunk benne, hogy sikerrel jártunk!"

halo_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr715499762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása