Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

"Jézus, micsoda séró" - egy bájos momentum és egy kétharmad koncertfelvétel 35 évvel ezelőttről

2020. március 15. - Szigi.
A Violator dömping közepén és a negyven éves zenekar legkorábbi napjait bemutató projektünk mellett ne feledkezzünk el egy harmadik, bár kissé kevésbé szem előtt lévő eseménysorozatunkról, a 35 éves Some Great Reward Tourról! Természetesen nem túl sok információ áll rendelkezésünkre erről az időszakról, de azért amikor lehet, emlékezünk erre az időszakra. Ma egy ilyen alkalom van, ugyanis éppen 35 évvel ezelőtt New Yorkban lépett fel az együttes. Egy sajnos hiányos, viszont egész jó minőségű letölthető koncertfelvétel mellett egy aranyos sztori jut még erre a napra: Dave fején ezen a koncerten látszik egy seb. Ezeket a (sajnos nem fellelhető) képkockákat nézve 1993-ban kommentálta Dave a maga önkritikus módján: "New Yorkban egy koncerten nekifutottam egy hangszórónak, egyszerűen túl közel mentem hozzá. Rohantam egyik oldalról a másikra a színpadon, elég mániákusan, és kicsit túl messze mentem és beleütköztem a ... Jézusom, micsoda frizura!" (utalva a platinaszőke hajára).
 
Íme az említett sérüléses koncert audio felvétele (ami a linken le is tölthető); sajnálatos módon az első 6 szám hiányzik, tehát csak a New Life-tól hallható a koncert.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3815520090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása