Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Nicole Blackman hidegrázós akarata

2020. március 21. - Szigi.
Alan: "Szerepel az albumon egy beszédművész is. Nicole Blackman. Ő három számban is szerepel. Az ő művészete teljesen más, mint amit Samantha képvisel. Amolyan 'narratív' hangja van. Hallottam már egyéb munkáit is, legutóbb például a The Golden Palominos-szal, és tulajdonképpen elfoglaltságai miatt csak az utolsó pillanatokban vált biztossá, hogy szerepelni tud az albumon. Ahhoz képest nagyon-nagyon jól sült el a dolog. Nicole-tól szerencsére korántsem volt idegen az a hangulat, amely az én világomat is jellemzi."
 
A Black Box Pt. 1 nyitány után vészjóslóan csúszunk át az első "valódi" dalba, ami a Nicole Blackman által narrált WANT! Talán az album legjobb dala. Elszór ütősök, váratlan csúcspontok, hömpölygő elektronika, és közben egy agresszíven suttogó nő, aki ki akar szívni belőlünk minden életerőt... Már itt is hallatszik, hogy noha megmaradt az Unsound Methods hangulata, az új lemez még inkább klausztrofób, kissé sterilebb hangzású, nem visz el annyira messzi tájakra, mint az Unsound Methods; viszont ha lehet, még jobban szól, még precízebb stúdiómunka jellemzi. Ez a dal is a Selected-ről van fent a videómegosztókon, ami egy kicsit rövidebb, mint a Liquiden található alkotás.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5515541486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása