Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode mélypontja (?)

2020. szeptember 16. - Szigi.
Az It's Called a Heart kislemezhez - sok más DM kislemeztől eltérően - nem tartozott limitált 12'' vinyl, ehelyett egy dupla 12'' került kiadásra, amelyen az eredeti 12'' mixei (a két extended) mellé Gareth Jones (néha embert próbáló) újraértelmezései kerültek. Az első ilyen mix az IT'S CALLED A HEART (SLOW MIX), amely a nem más, mint a dal egy verziójának a felére lelassítása, és ami Alan Wilder szerint az együttes mélypontja.
 
Alan: "Kiver a víz, ha az It’s called a heartot kell meghallgatnom, s akkor még nem is ejtettünk szót a slow mixről, amelyben az eredeti dal sebessége a felére redukálódik (kétszeresére nő a felfedezésre fordítható idő, akár csak a kínzás ideje), s biztosra veheted, hogy egy vagy a „kiválasztottak” közül, ha végig tudod szenvedni.” (a fordítás a Freestate.hu oldaláról származik)
 
És hogy Alan szerint kik a Depeche Mode igazi rajongói? "Mindenki annak számít, aki még mindig a Depeche Mode zenéjére szánja az idejét miután végighallgatta az It's Called A Heart - slow mixet" (a fordítás a HDMFC honlapjáról származik).
 
Hallgassuk meg ezt a kis szörnyszülöttet! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7116203120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása