Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A The Beloved feltűnése a World In My Eyes maxin - és mit szólt Dave a dalhoz?

2020. szeptember 17. - Szigi.
Martin a World In My Eyes-ról: "Emlékszem, hogy az eredeti demó egy kicsit gyorsabb és talán egyszerűbb is volt. Milánóban vettük fel a számot. Emlékszem, hogy Dave elutazott egy pár napra és amíg távol volt, csak ezen a számon dolgoztunk. Ekkor kapta azt a melankólikus hangulatot a dal. Mikor Dave visszajött lehányta a cuccait, meghallgatta a számot majd teljes sokkot kapott...! Az volt a véleménye, hogy teljesen elrontottuk a számot.... fél nap után aztán visszajött és azt mondta: "Végülis elég jó lett!". Hiába, mindig időbe tart mire megszokik az ember valamit!" (a fordítás a HDMFC honlapjáról származik).
 
A World In My Eyes (MODE TO JOY) mix következik, ami elsőre hasonlít Kevorkian rideg mixeire, ám többször odaifigyelve meghallgatva kiderül, hogy erről szó sincs. Jon Marsh az ekkortájt berobbant The Beloved együttes frontembere kissé house-os zongoráva és a finom baleári ritmusokkal operálva repít vissza minket az elektronika hőskorába.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6716204236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása