Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éves a Playing The Angel - Nothing's Impossible

2020. október 17. - Szigi.
Az I Want It All után még egy Dave és csapata által írt dal következik a 15 éve kiadott Playing The Angel-en: ez a NOTHING'S IMPOSSIBLE! A rendkívül sötét kezdés azt vetíti elő, hogy visszatérünk az album első harmadának gyászos hangulatához, és valóban, torzított, gitárokkal díszített, levert alkotás a Nothing's Impossible. Itt azért feltűnő, hogy a dal refrénje nem igazán emlékezetes, és Dave dalszövegei sem a legcizelláltabbak... ugyanakkor ez a dal meglehetősen erős és atmoszférikus: erre 4 évvel később kaptunk tanúbizonyságot, amikor a Sounds Of The Universe mellé kiadtak jópár demót és szerepelt köztük ez a dal is, ami egy kifejezetten gyászos, és emlékezetes lassabb szám lett volna, ám itt a hangszerelés és a Ben Hillier-féle produceri munka inkább elvett az alkotás értékéből (lásd még Hole To Feed demó és végleges dal). Mindazonáltal rengeteg rajongó nagyon kedveli ezt a dalt. A záró - megintcsak - New Orderre emlékeztető gitárjáték nekem is tetszik :D
 
A Nothing's Impossible a Touring The Angel második, szabadtéri szakaszán a legtöbb koncerten felcsendült, így tehát jópár Live Here Now felvételen szerepel. Aki 2006-ban ott volt a Puskás Stadionban, az hallhatta! :)
 
Az itt látható videó természetesen nem "official", hanem fanvideó. Ettől még jó! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9516241318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása