Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

The Normal, első rész

2020. november 15. - Szigi.

A THE NORMAL - azaz az olcsó szintivel és a négyszámos magnóval felfegyverkezett Daniel Miller egyszemélyes projektje - 1978-ban jelentette meg első (és egyetlen) kislemezét, a ma már legendás T.V.O.D. / Warm Leatherette kislemezt.

Daniel: "Azért hívtam Normal-nak, mert egy teljesen higgadt és leegyszerűsített dolgot akartam csinálni". (az idézet Steve Malins: Black Celebration című könyvbéből származik). Egy másik interjúban megerősíti: ""Csak én voltam az. Én szerettem ezt a normális szót, mert sok ember, akik keményen próbálkoznak azzal, hogy természetfelettiek legyenek, valójában nagyon is hétköznapiak, mígnem mások" - [vajon kiről beszél] - "akik unalmasnak tűnnek, valójában sok érdekes ötlettel rendelkeznek." (az idézet a HDMFC honlapjáról származik).

Nézzük meg tehát, hogy milyen zenével indult a nagy sikerű Mute Records és Daniel Miller zenei pályafutása! Elsőként tehát itt a T.V.O.D. című alkotás, ami a "Television Overdose" rövidítése, és amelynek a szövegéből egy rövid részlet megtalálható a kislemez belső oldalán ("...stick the aerial into..."). Ehhez még egy videó is tartozik, ami alatt olyan kommentek olvashatók, hogy "erre találták ki az internetet" :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2416285276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása