Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Clean, 2009

2021. március 20. - Szigi.
És ahogy a Waiting For The Night is a Tour Of The Universe-re tért vissza a setlistbe, úgy a Clean-nek is 2009-ben volt az utolsó nagy dobása. "Ezt most adjuk elő a turnén először... nem is gyakoroltuk" - szabadkozott 2009 novemberében Brémában, talpig ezüstben Martin, majd egy szál gitárral - Peter Gordeno által kísérve - előadta - a Depeche Mode történelmében utoljára - a Clean-t. Vajon halljuk-e még Depeche Mode-koncerten?
 
Ezzel véget ért az ötnapos bejegyzéssorozatom negyedik napja. Az első két nap a Black Celebration album dalaival és koncertverzióival foglalkoztam, utána 2 napig a Violator albumdalainak koncertváltozatait vettem górcső alá. Holnap pedig egész napos visszaemlékezés-sorozat lesz egy emlékezetes koncertről :) we see you next time!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1416470008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása