Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éves a Suffer Well kislemez - 2 nap következik a kiadvány bűvöletében!

2021. március 27. - Szigi.
15 éves egy maxi: az első kislemez, amelynek szövegét Dave írta (zenéjét pedig Dave mellett Andrew Phillpott és Christian Eigner szerezte); hosszú idő után újra Anton Corbijn rendezte az emlékezetes videót; egy dalt, amit Dave már nem igazán kedvel (ebben az érzésben némiképp osztozik e sorok írója), és állítólag komolyan izgult, hogy a közönség fogja-e egyáltalán koncerteken énekelni; 15 éves a SUFFER WELL! És ahogy "kerek" (öttel osztható) évfordulóknál már megszokhattátok: 2 nap következzék, amelyben csak erről a kislemezről lesz szó!
 
Íme tehát a videoklip, amely az albumverzióhoz született (pedig két rövidebb, "single" verzió is létezik a dalhoz). Nézzük Dave gondolatait a klipről (a fordítást a HDMFC honlapjáról átemelve): "A dal alapvetően arról szól, hogy van valaki, akinek minden megadatik, sikeres és mégis eltékozolja az életét. Kvázi elpuskázza azt. Valamiért pont jókor, jó időben született a szám. haha! Itt ez a jelenet, amikor a fazon már magára marad, egyedül táncol és nem sokkal később az utcára kerül. Hollywood. Anton maga szállította az ötletet, és valljuk be, nagyon is passzolt rám a szerep. Továbbá kifinomult humora van, itt ez a DM's Bridal Shop jelenet, ami elképesztő. Igen jól hozom a junkie szerepét valamiért. haha! A klip végül képletesen, a Los Angeles-ben töltött végnapjaimat jeleníti meg. elég jól, mínusz a hó persze! A dalszövegbe próbáltam becsempészni valami kiutat, fényt az alagút végén. A sötét tónust szerettem volna feloldani. Ismét ott van, Jen! Reméltem, hogy a refrén picit reményteli és fennkölt lesz, és azzal érezhetővé válik a happy end. Életem három percben. Jópofa klip, és nagyon örülök, hogy Jen, a feleségem szerepelt benne."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1116481392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása