Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bushwacka egy sikeresebb megközelítése

2021. április 23. - Szigi.
Mark Bell (2001, Keyboard magazin): "A "Dream On"-ban az elektronikus hangokat ugyanolyan tisztelettel kezeltük, mint az akusztikusakat. Nagyon unalmasnak találom, amikor az elektronikus dolgokat úgy kezelik, mintha a jövőből jöttek volna, azzal a sok fázis állogatással és hülye pattogással mindenfelé. Ez a dal igazán őszinte volt, a teljes élő előadással, érintetlenül, a dekoratív elektronikával, ami hozzáad a tempóhoz és a dal narratívájához." (a DM Live Wiki oldalról fordítottam)
 
A Dream On kislemez másik "vinyl only" mixe a DREAM ON (BUSHWACKA BLUNT MIX) volt, ami természetesen egy másik megközelítése volt Bushwacka részéről a dalnak, mint a klubos-houseos Tough Guy remix. Sejtelmes kezdés, izgalmas hangok, majd hirtelen mintha az albumverzióra váltanánk át, de aztán máris jön a négynegyed. Szerencsére azonban ezután nem fullad unalomba a remix, váratlan szintiszólamok jönnek, Dave hangja mint effekt van felhasználva: az ugyancsak tetszetős, ám eléggé üres Tough Guy mixhez képest váratlanul jó ez a változat!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9916510480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása