Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

New Life, 1982 tavaszi turné

2021. június 13. - Szigi.
Neil Ferris: "A New Life tényleg mindent megváltoztatott. Nagy siker lett. Apróbb nehézségek után a rádiók játszani kezdték a dalt. A srácok betörtek a zenei életbe. Felléptek a Top of The Popsban. Minden klappolni kezdett. A New Life-fal kapcsolatos munka minden pillanatát élvezték. Izgalmas volt, hogy kiadtak egy slágert, s a kislemez sikerét meglovagolva hamarosan megjelenik az album is. Ez volt az a pillanat, amikor minden történés a megfelelő irányban haladt."
 
Andy: "A Top of The Pops-beli fellépéskor még dolgoztam. Amikor másnap bementem a munkahelyemre, szinte hősként ünnepeltek. Abban az időben a Top of The Pops nagyon-nagyon népszerű műsornak számított. Azt hiszem, abban a hónapban ennél jelentősebb esemény nem is került a nevem mellé."
 
Martin: "Emlékszem, a fellépés előtti estén nem jött álom a szememre, ami most eléggé nevetségesen hangzik. Nagyon fiatalok voltunk, s ezen a műsoron nőttünk fel."
 
Daryl Bamonte: "Egy kicsit tele lett a nadrágjuk, mert ha jól emlékszem, a New Life a 11. helyig kapaszkodott fel a slágerlistán.Martin megkérdezte Daniel Millertől:„Tényleg úgy gondolod, hogy felhagyhatunk a polgári foglalkozásunkkal?” Daniel mi mást válaszolhatott volna: „Aha, azt hiszem, most már megtehetitek.” (az idézetek a Freestate.hu oldalról származnak, Zsadányi Zoltán fordításai)
 
Íme a New Life 1982-es felvétele ugyanarról a L'Echo Des Bananes fellépésről:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1616592506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása