Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

2001 Montreal - Nichelle Carlson, BRAT és a turnénapló

2021. június 15. - Szigi.
Az Exciter Tourhoz készült turnénapló - Nichelle Carlson, és Daniel Barassi 'BRAT' tollából (BRAT csak az amerikai turné keleti parti koncertjein írt). Nichelle és Brat érdekes, kulisszák mögé betekintő írásait a BANG magazinból jól ismerhetjük - most megpróbálom a saját fordításaimmal átadni az Exciter Tour hangulatát. BRAT webmestert mindenki ismeri, Nichelle pedig a turné sajtósa volt, szervezte a promóciót, az interjúkat, bemutatókra érkező fotósokat és tévéstábokat, valamint ő gondoskodott az egyes városokban megrendezésre kerülő "meet and greet"-ekről is.
 
Nézzük mit írt a ma 20 évvel ezelőtti montreali koncertről! A DM Live Wikiről fordítom Nichelle szavait - az oldal tévesen BRAT-nak tulajdonítja Nichelle bejegyzéseit is.
 
"Ma van a montreali koncert - már nagyon várom. Azt hiszem, körülbelül 12,500 jegyet adtunk el, igen! Az első tisztességes méretű koncertünk eddig. Annyira izgatott vagyok, rájöttem, hogy a közönség nagyon is sokat számít.
 
Itt van egy fotós is a MAGIC-tól - egy franciaországi magazintól. Egész este fotózni fog, előtte, közben és utána is. A fotós és még egy másik (JC a Virgin-től) aznap reggel érkezett Párizsból, ott maradnak a show alatt, majd reggel visszarepülnek. Kicsit fáradtnak tűnnek - vajon miért?
 
Az elmúlt két nap eléggé elképesztő volt. A montreali koncert fantasztikus volt - a srácok azt mondogatták utána, hogy alig hallják magukat, mert olyan hangos volt a tömeg. Mások is ugyanezt mondták: a valaha volt leghangosabb tömeg! Annyi energia van egy full házas koncerten!
 
Két ügynökünk - Carole Kinzel (amerikai ügynök) és Andrew Zweck (európai ügynök) - is megtisztelt minket jelenlétével. Nagyszerű volt, hogy mindketten ott voltak, és hallgatni Andrew vicceit! Carole is jól érezte magát velünk a bárban utána, hadd mondjam el! Carole-t csak egy napra kaptuk meg, de Andrew velünk tartott a Torontóba tartó repülőgépen."
 
Íme a teljes montreali koncertfeltével:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5716593512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása