Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Az első mozgókép a Depeche Mode-ról - ma 40 éve!

2021. június 27. - Szigi.
Ma 40 éve történt egy koncert Rayleigh-ben, ami az első hozzáférhető koncertfelvétel a Depeche Mode-ról! A dokumentumfilm bemutatja, ahogy Dave-ék a Let's Get Together-t (!) próbálják a stúdióban, majd felhangzik az aktuális kislemez, a New Life B-oldalasa, a Shout!, majd maga a New Life is. A műsor később a "20th Century Box" című műsorban került sugárzásra. A DM Live Wikiről természetesen a teljes fellépés letölthető.
 
Jonathan Miller így ír az estéről a Stripped című könyvében:
 
"A Depeche Mode 1981. június 27-én már Daniel Millerrel a társaságban a rayleigh-i Croc’s Glamour Clubot választotta a New Life felvétele utáni első koncertje helyszínéül. Ezzel el is búcsúztak az essexi klubtól, mely felnevelte őket. „Talán tizenötször játszottunk a Croc’sban - mondta Andy Fletcher a Smash Hitsnek -, és ebből bátorságot merítettünk, többé nem voltunk idegesek.”
 
Rob Allen beszámol arról, hogy az általában tartózkodó Daniel Miller aznap este új oldaláról is bemutatkozott. Robert Marlow: „Sosem voltam meghatva attól, hogy Daniel Miller - a The Normál - nem popsztár. Ő egy teljesen átlagos fickó. Feltűnt, hogy milyen borzasztó félénk - ez már Vince esetében is elég rossz volt, de jött valaki, akit nem ismertem, és ugyanolyan szörnyű félénk. De a fazon, aki a Croc’sot vezette, elég alattomos volt, és nem akart fizetni a Depeche Mode-nak. Nagy közönséget hoztak, úgyhogy Daniel kiráncigálta a pult mögül. Egyszerűen nem akarom elhinni, mivel általában Dave volt az, aki kész volt bárkibe belekötni, de Vince esküszik, hogy így volt!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9016605092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása