Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Depeche Mode a Letterman Showban - 2001

2021. június 28. - Szigi.
20 év ezekben a napokban New Yorkban tartózkodott a Depeche Mode, egy Letterman Show és két Madison Square Garden fellépés erejéig. Nézzük Nichelle emlékeit a turnénaplóból:
 
"Tegnap késő este érkeztünk New Yorkba, és ma szabadnap van - hála az égnek! Tegnap este, amikor megérkeztünk a reptérre, néhányan, akiknek túl sokáig tartott a szervezés, egy furgonban ragadtunk a lehető legrosszabb sofőrrel, akit emberileg csak lehetséges. Nemcsak bunkó és barátságtalan volt, de majdnem több balesetbe is keveredtünk. Legalább 2 alkalommal áttért a másik sávba - a többi sofőr folyamatosan dudált ránk. Ez enyhén szólva nagyon ijesztő volt, és az autóban mindenki nagyon hálás volt, hogy élve eljutott a szállodába.
 
A következő 10 napban New Yorkban fogunk tartózkodni, ami remek lesz. Szombaton Phillybe megyünk, és ott fogunk éjszakázni, de a szobáinkat New Yorkban fenn fogjuk tartani. Aztán vasárnap Phillyből Bostonba megyünk, de vasárnap este egyenesen vissza New Yorkban Egyszerűen csodás érzés, hogy egy kicsit tényleg kipakolhatjuk a cuccainkat és egy-két napnál tovább maradhatunk EGY helyen.
 
Ma este találkozom a csodálatos és lenyűgöző Allison McGregorral a CAA-tól, hogy megszervezzem a jegyeket a közelgő előadásokra. Mivel a vendéglistánk eléggé túllőtt a célon, óriási segítségre volt szükségem, és mivel Alli olyan hihetetlenül nagyszerű, felajánlotta, hogy megkönnyítse az életemet. Ma este elkezdünk annyi jegyet szervezni, amennyit csak tudunk, hogy az emberek be tudjanak jönni a szállodába, és átvehessék őket a koncert előtt. Ez boldogabbá teszi az embereket - jó érzés jegyekkel a kezükben a helyszínre menni, és nekem is könnyebb lesz, mivel így nem kell a helyszínen lennem, hogy aznap este mindet elintézzem. Úgyhogy most megyek Alli szobájába, hogy elkezdjem az éjszakai munkát - igen!
 
(...) Alli McGregor és én tegnap éjjel körülbelül hajnali 2:00-ig dolgoztunk a jegyek szervezésén, hogy ma 12:00 és 18:00 között kioszthassuk őket a szállodában. Csak 3:00-ig maradok, mert ma este a srácok David Letterman műsorában szerepelnek. Imádom Lettermant, úgyhogy nagyon izgatottan várom a fellépést. Egy MTV / VH1 koktélpartin is részt kell vennünk. Ez alapvetően azért van, hogy ezek a cégek egy kicsit hízelegjenek a srácoknak, és hogy könnyebb legyen rávenni őket, hogy a jövőben különböző dolgokat csináljanak nekik. Holnap majd mindannyiótoknak elmondom, hogyan ment.
 
(...) Hát, a Letterman hatalmas siker volt, remélhetőleg mindannyian láttátok. Nem tudtam a stúdióban lenni a műsor alatt, de láthattam a bepakolt cuccokat, amikor a srácok próbáltak. És nem vagyok benne biztos, hogy mindannyian tudjátok-e, de mindenki mindig azzal viccelődik, hogy milyen hideg van a Letterman stúdióban, én pedig mindig nevettem rajta, és azt mondtam, hogy ó, valószínűleg nem is olyan hideg. Hadd mondjam el nektek, hogy FAGYASZTÓ! Azt hiszem, ennek az az oka, hogy David Letterman soha nem akar izzadni a kamera előtt, ezért a stúdióban körülbelül -5 fok van - vicces, nem?
 
Mindenesetre a műsor jól ment, és a srácok elégedettnek tűntek vele. Szerintem vicces volt, ahogy Letterman leültette őket az íróasztala mellé, miután felléptek. Ez ritkán történik meg abban a műsorban - általában a zenekar fellép, aztán vége a műsornak. Szóval azt gondoltam, hogy ez elég király volt.
 
Az MTV/VH1 koktélparti érdekes volt, bár nem túl izgalmas. Mindenki együtt lógott egy kicsit, szóval rendben volt
 
Most már a helyszínen vagyok - Madison Square Garden, és elkezdődött az őrület. Majd holnap beszámolok nektek, hogyan ment."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3316607340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása