Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Madison Square Garden - 25 éve is (!)

2023. október 28. - Szigi.
25 éve is (!) New Yorkban, a Madison Square Gardenben játszott a Depeche Mode. A The Singles Tour amerikai szakaszának második és harmadik koncertje zajlott itt. Nézzük a turnénaplót, amelyben már nagyon misztikusan elővezetik azt is, hogy melyik dalt fogják játszani a Letterman Show-ban (nem tudni, miért ekkora dolog, hiszen a turnén amúgy is játszott In Your Roomot játszották, ugyanabban a hangszerelésben, mint a turnén):
 
"Madison Square Garden....Öt órakor értünk a "kertbe", és a hangpróbát azzal töltöttük, hogy elpróbáljuk az új hangszerelést ahhoz a dalhoz, amit a LETTERMAN Shown fogunk játszani. Hallgassátok majd, meglepetés lesz! A koncert nagyszerű volt, telt ház előtt játszottunk, 14.000 ember előtt, és ez volt a turné legszűkösebb, legnyomakodósabb koncertje (véleményem szerint!) Fantasztikus kritikákat kaptunk a NY Postban, a Hollywood Reporterben, a Daily Newsban és a Varietyben, hogy csak néhányat említsek. Fényképeket akkor fogok közzétenni, amint Tom (a pénzemberünk) elvisz vásárolni az új kamerát....."
 
Van teljes koncertfelvétel is:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5218243061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása