Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dressed In Black a csodálatos Jones Beach Amphitheathre-ben, 20 évvel ezelőtt

2021. július 03. - Szigi.
20 éve New Yorkban, a csodálatos Jones Beach Amphitheatre-ben lépett fel a Depeche Mode. A fellépés különlegessége az volt, hogy Martin lazán bejelentette, hogy egy 15 éves dalt fog eljátszani, amit soha nem játszottak korábban. És ekkor bombameglepetésre jött a DRESSED IN BLACK! Óriási meglepetés volt ez 2001-ben - a dalt aztán 2001-ben néhányszor még játszották, majd 9-10 évvel később a Tour Of The Universe-en futotta ki nagy formáját, ott rá is került a Live In Barcelona DVD-re.
 
Nichelle-nek adom át a szót: "Szóval most újra New Yorkban vagyunk, és úton vagyunk a wantaugh-i Jones Beachre. Sokat hallottam erről a helyszínről, de még soha nem voltam ott koncerten. Víz veszi körül, és ma este állítólag gyönyörű lesz. A Bostonból New Yorkba tartó utolsó járaton vissza a pilótafülkében ülhettem, amikor leszálltunk. Hadd mondjam el nektek, hogy eléggé lenyűgöző volt! Nem volt még ilyen élményben részem korábban, és soha nem fogom elfelejteni. Őrületes volt látni a várost ilyen magasról, és látni, hogyan történik minden a pilótafülkében - egészen elképesztő. Azt hiszem, vannak néhányan a fedélzeten, akik még nem voltak a pilótáknál a fel- és leszállásnál, de biztos vagyok benne, hogy a turné végére mindannyiunknak lesz rá esélye. (...) Jones Beach ragyogóan sikerült. Martin elénekelte a "Dressed In Black"-et, Peterrel vokálozott, és a dalelképesztően jól hangzott. Azt hiszem, a közönség nagyon kellemesen meglepődött a dal hallatán, és minden egyes szót együtt énekeltek. Martint és Petert együtt énekelni hallani elég hihetetlen dolog. A következő utunk csütörtökön Washingtonba vezet - igen!"
 
Íme a Dressed In Black felvétele 20 évvel ezelőttről:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4616611136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása