Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Koncert a szakadék előtt - 2001 Seattle

2021. július 29. - Szigi.
Vancouver-ből máris vissza az USA-ba gördült 20 éve az Exciter Tour: a banda Seattle-ben lépett fel. Az előadás különlegessége az volt, hogy nem voltak kivetítők a nagy szél miatt. De beszéljen helyettem Nichelle Carlson, az Exciter Tour Diary vezetője:
 
"A Gorge (Szurdok) Amfiteátrum itt Washingtonban az egyik legszebb helyszín, amit valaha láttam. Azok számára, akik még nem jártak ott: a semmi közepén és a lehető legszebb tájon fekszik. A színpad mögött van egy hatalmas kanyon, amelynek alján hatalmas víztömeg található - elképesztő! Nehéz leírni, ha még nem láttátok, de higgyétek el, gyönyörű látvány.
 
Egy dologban különbözött az előadás ezen az estén, hogy nem voltak vetítések. Kicsit túl szeles volt ahhoz, hogy a vetítővásznat kifeszítsük, ezért úgy döntöttünk, hogy nem lesz az egész. Először elég furcsa volt, de aztán elég jó volt látni, hogy csak a srácok lépnek fel. Néha elvonja az ember figyelmét a vetítővászon, és elfelejti, hogy emberek vannak a színpadon. Azért is volt jó, mert így csak a hegyeket lehetett látni a zenekar mögött - annyira szép volt, hogy szinte nem is tűnt valóságosnak!
 
A tegnap esti koncert után elszaladtunk San Franciscóba. És a változatosság kedvéért mexikói kaját ettünk a repülőn. Mindannyian annyira hozzászoktunk az indiai ételekhez, hogy mindenfajta változatosság jólesik. A repülőút körülbelül 2 órát vett igénybe, így ez volt az egyik leghosszabb repülőútunk, és csak hajnali fél három körül értünk a szállodába. Szóval, ahogy azt feltételezhetitek, ma egy kicsit fáradt vagyok, ahogy mindenki más is. Nagyon izgatott vagyok, hogy vasárnapig SF-ben leszek - végre kipakolhatok néhány dolgomat. Aztán megint csak mindig ezt mondom, de a végén csak a minimumot veszem elő, mivel nem akarok az átpakolással bajlódni".
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr116640130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása