Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A zeneipari szereplők Los Angelesben - húsz éves az Exciter Tour

2021. augusztus 14. - Szigi.
Ma 20 éve Los Angelesben járt a Depeche Mode. BRAT turnéblogját idézzük:
"Nem tudtam, mire számítsak a közönségtől. Az évek során a los angelesi közönség, nem igazán vonódik be annyira a koncertbe, mint például a World Violation turné során. Amikor énekelniük kellene, akkor csak üvöltöznek. Bár a közönség nem volt kiemelkedő, de határozottan jobb volt, mint az előző turnén - kivéve, amikor David befejezte a "Freelove"-ot (sikolyok, semmi "woah, just freelove" éneklés a tömeg részéről). Amikor felnéztem, és láttam, Dave "hmmm...ennyit erről" típusú tekintetét, az elég szomorú volt volt. Martin előadása a "Surrender"-ben nagyszerű volt, mint mindig.
És tudom már azt is, hogy miért helyettesítem Nichelle-t (ő visszatér majd az európai koncertkörútra) a turnénapló írásában)- Nagyon meglep ugyanis, hogy Los Angelesben milyen sokan "telefonálnak be" a jegyekért. Los Angeles egy olyan város, ahol az emberek nem vesznek lemezt - felhívják a lemezkiadójuk képviselőjét egy ingyenes példányért. Ugyanez vonatkozik a koncertjegyekre is. Kíváncsi lennék, hogy hány jegyet adtak el valójában, ahhoz képest, hogy hányat kaptak a tömegben szétszórt "iparági szereplők"."
Jöjjön most a koncertről a Clean!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3616659528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása