Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Black Celebration turnézáró Koppenhágában meglepetésdallal és neves előzenekarokkal - ma 35 éve!

2021. augusztus 16. - Szigi.
Ma 35 éve zárult le a Black Celebration Tour! A turné utolsó, nagyszabású koncertjére Koppenhágában került sor (ezen a helyszínen dupláztak a fiúk 1986-ban). Az előzenekar a New Order, a Talk Talk és a Public Panic voltak. Ez volt az egyetlen koncert a turné során, ahol setlistmódosulás történt: az It Doesn't Matter Two helyett Martin ezúttal a turné során addig hanyagolt Somebody-t énekelte. Egyben ez volt mindmáig az utolsó koncert, ahol játszották a Boys Say Go, a More Than A Party, a New Dress, az It's Called A Heart és a Christmas Island című dalokat - de a Photographic és a Leave In Silence is csak 20 évvel később bukkant fel újra a Depeche Mode koncerteken.
 
És erről a koncertről van az egyik legjobb minőségű felvétel a Black Celebration Tour-ról. Mint mindig, most is a DM Live Wiki oldalon meghallgatható és letölthető.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9916661942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása