Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Just Can't Get Enough, 1980

2021. szeptember 08. - Szigi.
A mai napon a Just Can't Get Enough (és az Any Second Now) koncertváltozatait vesszük sorra! Elsőként mindjárt itt egy 1980-as felvétel, ahol a dal még teljesen máshogy szól, mint ahogy megismerhettük: már-már darkos kezdés után indul csak el a jól ismert dalszerkezet. Igaz, a Stripped könyv tanulsága szerint Dave ezt nyilatkozta a dal megszületéséről: „Nem tudtunk a felvételre koncentrálni, és a Just Can’t Get Enough első változata borzalmas lett. Mindent kidobtunk, amit addig készítettünk, és újabb számokat vettünk fel. Rengeteg időbe telt felvenni, mert még mindig a New Life hangzása volt a fejünkben”
 
Borzalmasnak nem mondanám, de itt még tényleg nehéz elképzelni, hogy később stadionnyi tömegeket fog énekeltetni Dave ezzel a dallal :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7716682576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása