Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Moszkvai kalandok 20 éve: turnéblog és Enjoy The Silence

2021. szeptember 16. - Szigi.
Nézzük mit írt Nichelle Carlson az Exciter Tour turnéblogjába a ma 20 évvel ezelőtti moszkvai koncertről!
 
"A moszkvai koncerten a színpad mögötti menedzserirodában ülök, és a srácok már vagy egy órája a színpadon vannak. Úgy tűnik, jól mennek a dolgok, és Moszkva határozottan érdekes város.
 
Tegnap este 7:00 körül értünk ide, és már a reptéren számos rajongó fogadott minket. Sőt, sokan közülük egészen a szállodáig követték a buszunkat. Volt néhány alkalom, amikor azt hittük, hogy balesetet fognak okozni!
 
Miután megérkeztünk a szállodához (ahol még több rajongó fogadott minket) néhányan lementünk a bárba, hogy koktélozzunk és együnk. Miután egy kicsit ismerkedtünk egymással és a helyi tolmácsainkkal, néhányan szórakozni indultunk, míg mások lefeküdtek aludni.
 
Ma kimentünk egy sétára a hotelünkkel szemben lévő Vörös Térre; az épületek lenyűgözőek! Némelyikük nem is tűnik valódinak. Egy óra múlva véget ér a koncert, majd utána jelentkezem! (...)
 
A moszkvai koncert nagyon jól sikerült, bár a sajtóval való együttműködés nem volt olyan zökkenőmentes, mint szerettem volna. A srácok nagyon élvezték a koncertet, me t Budapesten volt pár nap pihenőnk, így jó érzés volt számukra, hogy visszazökkentek a rutinjukba.
 
A koncert után elmentünk ebbe a "Most" nevű klubba, ami nagyon klassz volt. Volt egy privát szobájuk számunkra az emeleten, ami szuper volt, és még egy divatbemutató is zajlott a földszinten, amit mindannyian megnéztünk. Elég érdekes ruhák voltak, és a tervező a végén kisétált közénk egy átlátszó ruhában. Mindannyian megesküdtünk, hogy egy kicsit villantott Martinnak, ahogy elhaladt mellettünk!
 
Mindannyian egy kicsit túl sokáig maradtunk ebben a buliban, de összességében egy jó kis este volt. Ezután visszamentünk a szállodába, hogy meghallgassuk Martin és Andrew Phillpott műsorát, akik a zongoráztak és énekeltek - hűha!
 
Másnap a szabadnapunkon néhányan elmentünk egy körútra a Kremlbe, majd később többen is találkoztunk, és elmentünk egy klubba, amely körülbelül 30 percre volt a szállodánktól. Valamiféle Depeche Mode-est volt, és az egyik előzenekarunk (a Technique, a későbbi Client - a ford.) fellépett, így mindannyian elmentünk megnézni a bulit. Egész este csak 2 zenekar volt, de a közönség érdekes volt. A Technique koncert végén Peter csatlakozott hozzájuk a színpadon, hogy elénekeljék a "Home"-ot, ami nagyon jól hangzott, noha nem túl sokat gyakoroltak előtte!
 
A klub után visszatértünk a szállodába, és lementünk a kaszinóba - Mr. Fletchert ott mindig megtalálod, ráadásul mindig nyer! Körülbelül egy óra elteltével mindannyian úgy döntöttünk, hogy az éjszakának vége, és magunkkal vittük a nyereményünket az ágyba."
 
Íme az Enjoy The Silence a koncertről:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr116691050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása