Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Moszkvai rajongás: 20 éve Oroszország fővárosában járt a Depeche Mode

2021. szeptember 16. - Szigi.
Ma 20 éve Moszkvában lépett fel a Depeche Mode. Elsőként nézzük meg rajongói szemszögből az eseményt: izgatott várakozás a reptéren, az érkező zenekar filmezése (Dave szerencsére kiint a rajongóknak, akik nagy üvöltéssel viszonozzák a figyelmességet), a busz elkísérése a szállodáig és természetesen a szobrozás a szálloda előtt. Ezek a képek kicsit a "régi idők rajongását" hozza még számomra :)

Martin is őriz emléket az egyik moszkvai rajongóról:

"Sok furcsa dolog történt velünk az úton, túl sok ahhoz, hogy megszámoljam. Az egyik, amire azonban emlékszem, az volt, amikor Oroszországban voltunk, és volt egy rajongó, aki egész idő alatt a szálloda előtt várakozott, és pontosan úgy nézett ki, mint én a 80-as években - ugyanolyan frizurával és ruhákkal. A vicces az volt, hogy nő volt. Ezért aztán elkezdtük Martinának hívni".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4216691030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása