Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Meglepetésdal 20 éve Oberhausenben, ami azóta már nem is számít meglepetésnek

2021. október 06. - Szigi.
Ma 20 éve Oberhausenben lépett fel a Depeche Mode. Az este meglepetése a Judas akusztikus prezentálása volt, ami ekkortájt hatalmas meglepetésnek számított DM koncerteken. Azóta viszont nem volt olyan turné, ahol legalább néhányszor ne csendült volna a SOFAD balladája.
 
Martin németül konferálta fel a Judas-t ("Sssh, wir machen etwas Besonderes, heute abend" - "Pszt, valami különlegeset csinálunk ma este"), és a Home előtt is németül beszélt az oberhauseni rajongókhoz.
 
Átadom a szót Nichelle-nek az Exciter Tour Diary-ban: "Ma este ismét Németországban járunk, Oberhausenben. Visszakaptuk a repülőgépünket is, új pilótákkal és egy új légiutaskísérővel. Martin ma este egy olyan dalt énekelt, amit még nem énekelt az egész turné alatt - a Judast!. Csodálatosan szólt, és a közönség imádta. Peter és ő nagyon rövid ideig gyakoroltak a színfalak mögött a koncert előtt, és Martin egy kicsit ideges volt, mivel nem tudta, hogy megoldja-e, de természetesen sikerült az előadás, és nagyszerű volt!"
 
Itt a teljes koncertfelvétel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2716710468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása