Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egyik kedvenc koncertfelvételem

2021. október 17. - Szigi.
Egyik kedvenc koncertfelvételem is ma jubilál: 2009-ben a mai napon Buenos Airesben lépett fel a Depeche Mode, a Personal Fest keretein belül. Erről a koncertről számtalan videófeltétel található a Youtube-on, ám ami engem igazán lenyűgöz, az a koncert FM Broadcast felvétele. A "Radio Metro" argentin rádió az első 3 dal felvételére kapott engedélyt, de aztán valahogy engedély nélkül ment tovább a felvétel, senki sem vette észre a pult mögé rejtőzött, lekapcsolt lámpával kuporgó felvevő "mesterkedését". A rádió bemondója - aki a helyszínen volt, és elég sokat bele is beszél a dalokba - többször be is jelentette, hogy az adás illegális, és a keverőpult tudta nélkül sugároznak. Végül a Stripped után lebukott a felvevő és az utolsó két szám (Behind The Wheel, Personal Jesus) hiányzik a felvételen.
 
Ami engem lenyűgöz ezen a koncertfelvételen, az a közönség szinte kézzel tapintható lelkesedése. Az hagyján, hogy minden sort együtt üvöltenek a közönséggel, de még a szintis részeket is még Európában is (!) elképzelhetetlen lelkesedéssel "áriázzák" végig. Elképesztő élmény, az elmúlt 1 évben ezt a koncertet hallgattam a legtöbbet :)
 
Természetesen a DM Live Wikinek köszönhetően meghallgatható és letölthető a felvétel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1116724250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása