Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

1982 január: egy sorsfordító hirdetés

2022. január 17. - Szigi.
Ott hagytam abba a Depeche Mode 40 évvel ezelőtti történetét, hogy Vince kivált a csapatból, így Martin, Dave és Andy hármasban folytatták a zenélést. Jonathan Miller: Stripped című könyve szerint már 1981 decemberében felvették hármasban a Martin által írt új dalukat, a See You-t.
 
Viszont január 20.-án máris elindult az új kislemezhez kapcsolódó turnéjuk (ezt később a "See You Tour" nevet kapta), és hárman mégiscsak kevesen voltak a színpadon ahhoz, hogy minden eszközt megfelelően működtessenek.
 
Andy visszaemlékezett: „Hirdetést adtunk fel a Melody Makerben: »Elektronikus zenét játszó együttes billentyűst keres.« Daniel [Miller] szelektálta a jelentkezőket. Az a vicces, hogy kikötöttük, huszonegy év alatt kell lennie.”
 
Nézzük, hogy pontosan hogy is szólt a Depeche Mode szempontjából sorsfordító hirdetés! "Szintist/vokálost keresünk elektronikus pop bandához. A sikeres jelentkező megfelelő szintetizátoros, jó vokális képességekkel rendelkezik és ért a harmóniákhoz. Legyen 21 év alatti, legyen egyedi stílusa és legyen azonnal elérhető meghallgatásra, hazai és nemzetközi koncertkötelezettségek miatt".
 
Holnap pedig az is kiderül, hogy ki lett a szerencsés kiválasztott, aki csatlakozott a Depeche Mode-hoz ;)
melody_maker_hirdetes_1982_januar_talan_jobb_minoseg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1916815004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása