Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A tragikus sorsú Peter Rauhofer munkái - It's No Good (Club 69 Future Mix)

2022. március 31. - Szigi.
Az It's No Good mixeket végigböngészve érdekes lehet, hogy nem jelent meg igazán kluborientált, négynegyedes mixe a dalnak. Ezt a hiányt töltötte be a legendás osztrák DJ, a tragikusan fiatalon elhunyt Peter Rauhofer, aki az egyik álneve alatt (Club 69) készített három igazi, táncparkettre való remixet az It's No Good-ból, amelyek nagy sikert arattak. A MixMag így áradozott róluk: ""Azok közé a ritka számok közé tartoznak, amelyek még Miami-ban is felforgatták az életet. Nagyobb sikerük van, mint egy három hétig taroló new yorki szuperszámnak. Fémes dobokkal indítanak, majd az örületbe kergetnek a masszív alapütemek, és csak ekkor száll be az alapritmus. Ezek a számok nem azoknak készültek, akik csak áltatják magukat, és nem is azoknak, akik a rendet szeretik a lakásban. Ezek a táncparkett számai, és mindig visszatérő alkotások maradnak. Méghogy ez nem jó? [It`s No Good?] Bizonyára ez a cím csak egy vicc!" (a HDMFC fordítása).
 
Nézzük a mixeket! Az IT'S NO GOOD (CLUB 69 FUTURE MIX) kitűnően szóló, homályból előtörő hangokkal indít, majd jön Dave éneke, ahogy a refrént énekli, majd pedig jöhet is a döngetés, noha a lassú építkezés megmarad (a basszus pl. csak később lesz hangsúlyos). Nekem nem nagy kedvenceim a Club 69 mixek, de ettől még elvitathatatlanul népszerűek és táncra ingerlőek: nem véletlen, hogy ez a remix később "meghivatalosodott", ugyanis 7 évvel később rákerült a Remixes 81-04 remixválogatásra.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8217793839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása