Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Aggro - félelmetes mix és videó

2022. augusztus 24. - Szigi.
Daniel Miller, 2006: „Egyik kislemez sem volt szédületes sláger Angliában, noha a Never Let Me Down Again mára valamiféle indulóvá nőtte ki magát a koncerteken.”
 
Martin Gore, 1998: "Szerintem a 'Never Let Me Down Again' az egyik klasszikus számunk."
 
Martin Gore: 2006: 'Never Let Me Down Again' egy kiemelkedő szám volt. Különösen hatásos volt, amikor élőben játszottunk."
 
Dave Gahan, 2006: "'Never Let Me Down Again' egy nagy dal volt számunkra, és élőben még mindig az."
 
Andy Fletcher, 2006: "Ez nem volt nagy sláger, mégis igazi legendás Depeche Mode-dal lett."
 
Dave Bascombe, 2020: „Igazából imádtam azt a számot, még mindig imádom."
 
Nézzük tovább ennek a nagy sikerű dalnak a mixeit! Még mindig az eredeti 12’ vinylen (és persze a maxi CD-n) volt megtalálható a NEVER LET ME DOWN AGAIN (AGGRO MIX), amely azóta csaknem mindegyik koncertverzióba belekerült, plusz részként (kivétel a Devotional-Exotic verzió). A Glitter mixhez hasonlóan ez a dal is szerepelt bónuszként a Music For The Masses album néhány kiadásán. Nekem egy kazettán volt meg a Music For The Masses, aminek az A oldalán az album volt megtalálható, a B-oldalon pedig a négy bónusz dal (Agent Orange, Never Let Me Down Again (aggro mix), To Have And To Hold (spanish taster), Pleasure, Little Treasure (glitter mix), majd 25 perc csönd következett... (volna, ha nem ragasztottam volna le celluxszal a kazetta tetején a bevágást és ne vettem volna rá Strangelove remixeket :D ). A szenzációs, fémes, félelmetes Aggo Mix-ről Zsadányi Zoltán (Kucced) remek véleményét ollózom: " szám minden borongóssága, enyhe paranoiája, aggresszivitása előtör ebből a változatban. Ének nincs, pontosabban csak a refrén ismétlődik benne, hol torzítva, hol visszhangosítva, a földbe döngölő basszust ide-oda tologatják, és hallhatunk egy újabb kis betétet is, ami az eredeti számból kimaradt. Jajonganak a kórusok, jaj, iszonyúan eltalálták ezt a mixet…".
 
Nézzük meg a hasonlóan paranoid fanvideót!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6417913743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása