Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Brit slágerlistahelyezés és egy hatalmas világrekord

2023. április 01. - Szigi.

A HDMFC Facebook bejegyzése alapján második lett Angliában a Memento Mori, és egy hatalmas világrekordot is döntött a zenekar. Íme a bejegyzés:

"Tegnap volt egy hete, hogy végre megjelent a Memento Mori nagylemez, így elkezdtek csorogni a listás helyezések is. Az album No.1. poziciót szerzett Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Svédországban, és az iTunes európai albumlistáján szintén! További ismert helyezések: Anglia (2.), Írország (3.), Hollandia (3.), Litvánia (8.), Japán (28.), Ausztrália (36.). További országok, köztük Magyarország adatai még nem ismertek. A német első hely egy rekord is egyben, ugyanis a Memento Mori a banda tizenkettedik No1. albuma Németországban, és ez egyetlen nemzetközi zenekarnak sem sikerült korábban! Az eddigi rekordtartó a Beatles(!) volt, tizenegy No.1 nagylemezzel, őket taszította le most a trónról a Depeche! "

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2418090748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása