Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bono megindító szavai a Walking In My Shoes-ról

2023. április 26. - Szigi.
A Walking In My Shoes-t a U2 énekese, Bono is beválogatta a "60 dal, ami megváltoztatta az életemet" playlistjére. A frontember szívhez szóló szavakkal emlékezett meg a dalról. Jellegzetesen terjengős, rajongástól átitatott szavait megpróbálom visszaadni:
"Kedves Andy, Martin, Dave és Alan
Ez egy mélyen megindító és mélyen ható dal, főleg, ha már megtettél 1-2 mérföldet a sötét és furcsa személyes utadon... Itt nincs kettősség a szombat esti buli és a vasárnap reggeli józanodás között.
Egy teljesen egyedülálló, igazi európai elektronikus fúzió ez a blues-zal és a gospel-lel, ahol a dal szereplője az ellentmondást őszintén felvállalja és a puszta tényeket feltárja... ki előtt?
Isten előtt?
Előtted?
Előttem?
Az Énekes előtt?
Számomra olyan ez a dal, mint egy zsoltár... vagy olyasmi, mint Richard Aschcroft: Urban Hymns című lemezéről egy dal...
Egy fémes kiütés, amit egy könyörgő ének visz be...
Egy nyers és gyönyörű vallomás a gyógyulás és az együttérzés szükségességéről. És persze érszem benne Flood-ot, érzem Spike-ot, dicsőséges honfitársaitokat ebben a szuperszonikus szárnyalásban.
A rajongótok,
Bono"
bono_dm_wims_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2418109760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása