Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Candy Says

2023. április 28. - Szigi.
A ma 20 éve megjelent Martin szólóalbum, a Counterfeit 2 utolsó dala a CANDY SAYS, amely eredetileg a Velvet Underground felvétele, amit Lou Reed énekel. Martin még az eredetibbnél is törékenyebbre, ambientesebbre vette a figurát, így ez az album legcsendesebb, legintimebb, legpuhább alkotása.
 
Martin: "A 'The Velvet Underground' mindig is meghatározó zenekar volt az életemben. Felnyitották a szemem és inspiráltak. Egy zenekar, amely teljesen természetesen énekel pop dalokban az élet szépségeiről, ugyanakkor a következő pillanatban már a keserűségről és a drogokról mesél zajok és csattogások közepette. Elképesztő elegy. Mindenképpen szerettem volna tőlük egy számot, és el kell mondjam, hogy a 'Candy Says' nem volt számomra egyértelmű választás. Általában jobban szeretem a Nico által írt dalaikat, mint például a 'Femme Fatale' vagy az 'I'll Be Your Mirror', de mivel az albumon már van egy másik Nico szerzemény ('Das Lied Von Einsamen Madchen') ezért döntöttem a 'Candy Says' mellett, amely tulajdonképpen a kedvenc Lou Reed által énekelt dalom."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr918111292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása