Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Alan a svéd TV-ben és előzenekar problémák - 30 éve Svédországban járt a Depeche Mode

2023. május 29. - Szigi.
30 éve Stockholmban járt a Depeche Mode. A svéd TV meg is interjúvolta az éppen igencsak rövid hajú Alant, és egy hangulatos riportot is készített a koncert körítéseiről.
 
A DM-nek ekkortájt előzenekar problémája volt, a Spiritualized ugyanis néhány fellépés után nem kívánt tovább előzenekar lenni, a közönség ellenséges reakciója alapján. Daryl Bamonte így írt erről a Devotional Tour Diary-ban: "A Spiritualized lelépett. Nem szerettek minket. A koncert után elmentünk a hotel diszkójába, hogy új előzenekaron gondolkodjunk. A helyi zenekar játszott, egy fura nevű svéd ska banda. Kessler megkérte őket, hogy másnap este Stockholmban lépjenek fel előzenekarként. A dobos tért magához először és a zenekar nevében beleegyezett. (...) A ska banda [Cane'n'able] kiváló volt. Az összes eddigi előzenekarunk közül ők voltak a legaktuálisabbak".
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8518132406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása