Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

1998, Koppenhága eseményei

2023. szeptember 11. - Szigi.
25 éve Koppenhágában járt a The Singles Tour. Két darab néhány másodperces videó létezik erről a fellépésről, én most a Policy Of Truth-ot mutatom, mert ezek a másodpercek (a kölni MTV fellépés mellett) talán a legjobb minőségű felvétel a turnéról.
 
Nézzük a turnénapló-bejegyzéseket:
 
Jez Webb: "A backstage-ben Skandinávia legnagyobb hírességei tűnnek fel, például az Ace of Base is ott van. A Depeche Mode meghívást kapott az Aqua afterpartyjára (ma este ők is Koppenhágában játszanak), de szerencsére megmenekülnek ettől a tortúrától, mert Tim Simenon aznap este vendég DJ-zik egy klubban."
 
Jody Hardy: "Kicsit késve érkeztünk Koppenhágába, mivel gondok voltak a repülési útvonal engedélyezésével - nem tudom, számunkra eléggé tisztának tűnt az ég számunkra. Sikerült időben odaérni a helyszínre egy gyors hangpróbára, majd a sajtótájékoztatóra. A sajtótájékoztatót rendkívül jól fogadták, kb. 80 újságíró/tévés volt ott. Persze csakis a legkiválóbbak.
 
A koncert helyszíne új volt, és mi voltunk az elsők, akik ott léptek fel. Telt ház volt, több mint 12 000 ember, akik teljesen megőrültek. megörültek. Ez volt az eddigi legjobb koncert, és mint mindig, a Depeche briliáns volt.
 
Mr. Franks most már összebarátkozott az új számítógépével - külön köszönet az Apple-nek, azonban még mindig keressük az eredetit, és bármilyen nyomot a szívesen vennénk a hollétéről. Kétszeresen is külön köszönetet kell mondanunk az Apple-nek, akik eddig minden elkerülhetetlen számítógépes problémánkkal kapcsolatban nagyon segítőkészek voltak voltak - tényleg ők a királyok.
 
Végül a koncert után elmentünk, hogy elkapjuk Tim Simenon DJ-t a Country Clubban, nagyon mély volt, de király volt.
 
Ma indulunk Göteborgba, délután repülünk. Egyébként... a legénység ma már sokkal jobban érzi magát [miután előző nap gyomorrontást kaptak]."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7818206891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása