Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Duplázás és komoly afterparty New Yorkban - 25 éve

2023. október 29. - Szigi.
Ahogy említettem, 25 éve is a Madison Square Gardenben játszott a Depeche Mode. 1998-ban ráadásul duplázott is. Az első estéről tegnap osztottam meg egy videót, a másodikról teljes audio felvételünk van.
 
Jody Hardy nagyon lelkes volt a The Singles Tour Diaryban: "Egy újabb tip-hop, elektro-poptasztikus koncert! Ismét egy csodálatos este. Janet és Jordan bemutatták új, szexi, ezüst színű fellépőrőruhájukat, amelyeket csillogó papucsok egészítettek ki - Flo Gluenand (öltöztető és csocsóbajnok) műve! A koncert utáni afterpartyt Helmut Lang-gal közösen a nagyon divatos LOT 61 klubban tartottuk. Jelen volt többek között Moby, Sasha, Michael Bolton (?!?), Billy Myers és két hiányos öltözetű go-go boy. Késő estébe nyúltunk, de szerencsére két szabadnap következik. New York üzletei, jövünk!!!!!!!!!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3418243077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása