Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Koppenhága, helyszíncsere, új előzenekar - 40 évvel ezelőtt

2023. december 02. - Szigi.
40 éve Koppenhágában folytatódott a Depeche Mode észak-európai turnéja. A Construction Time Again keretein belül eredetileg egy 2000 fős koncertteremben, a Falkoner színházban léptek volna fel, ám ezt - vélhetően a jegyeladási számok elmaradása miatt - végül az 1300 fő befogadására alkalmas Saga koncerthelyszínre változtatták.
 
Ettől kezdve a brit Sense zenekar volt az előzenekaruk. Martin elég homályosan fogalmazott, amikor róluk kérdezték őt: "valahogyan kapcsolódtak hozzánk, javasolták őket nekünk. Eredetileg egy dobos nélküli zenekart kerestünk, talán egy szólóelőadót vagy egy kétszemélyest, mert könnyű őket kezelni a hangpróbán, meg minden, de nagyon nehéz ilyen zenekart találni. Végül a Sense-t javasolták nekünk, és úgy gondoltuk, hogy jól hangzanak, így elvittük őket magunkkal turnézni."
 
Itt a teljes audio koncertfelvétel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7718265821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása