Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Velőtrázó visítás Manilában

2024. március 18. - Szigi.
Ha akartok elképesztő sikítást hallani, akkor itt 5-6 másodperc körül (meg utána is) megkapjátok... így kezdődött a Rush Manilában, 1994-ben, pont 30 évvel ezelőtt! Fülöp Szigetek tehát elképesztően lelkesen fogadta a Depeche Mode-ot :D
 
Daryl Bamonte ismét a koncert megrendezésének problémáiról és a manilai forgalomról beszélt:
 
"A forgalom itt rosszabb, mint Mexikóvárosban és a Blackwall-alagútban együttvéve. Útközben Fletch-nek, Martinnak és nekem azt mondták, hogy rendőrségi motoros kíséretünk van, de nem hiszem, hogy ezt az illető kíséretnek bárki is mondta volna mivel az első adandó alkalommal eltűnt mögülünk az éjszakában. Végül kénytelen voltam egy Austin Seven elé feküdni, hogy a sofőrje megálljon, és hagyjon minket a járdán közlekedni. Mégis, éppen időben értünk a koncertre, hogy lássuk, amint Kessler egy ollót szorongatva kikergeti a promótert az épületből. A promóter bűne? A koncert körül plakátokat ragasztott ki, amelyeken a "Smoky Joes Crisps"-et hirdette, a mi akaratunk ellenére. Az olló? Hogy levágja a plakátokat, természetesen!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1918351501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása