Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

40 éves a People Are People válogatáslemez!

2024. július 02. - Szigi.
40 éve jelent meg a Depeche Mode első válogatáslemeze az Egyesült Államokban, PEOPLE ARE PEOPLE címmel! A borító Brian Griffin munkája. A kilencszámos válogatás a Sire Records gondozásában jelent meg.
 
A lemezen szerepelt a vadonatúj People Are People és az USÁ-ban addig nem hozzáférhető Now, This Is Fun című dal. Szintén ez volt az első alkalom, hogy a Leave In Silence és a Get The Balance Right kislemezváltozata megjelent a tengerentúlon. A Love, In Itself az albumverziójában került fel, és elhalkul a végén, nem úgy, mint az albumon, ahol átmegy a More Than A Party-ba. A Told You So, a Work Hard, a Pipeline és az Everything Counts hosszú verziójának a szerepeltetése pedig tovább növeli a kiadvány különlegességét.
 
peoplearepeople.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr218438745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása