Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Alan Wilder-nap: 56. születésnap, és kereken húszéves kilépési nyilatkozat

2015. június 01. - Szigi.

Ez utóbbi álljon itt magyarul:

"A növekvő elégedetlenség miatt, amely a személyes kapcsolatok és az együttesen belül kialakult munkakapcsolatok terén merültek fel, szomorúsággal ugyan, de úgy döntöttem, hogy kiválok a Depeche Mode kötelékéből. Döntésem, miszerint elhagyom a zenekart, egyáltalán nem volt könnyű döntés, és azt hiszem, az utolsó néhány album munkálatai kapcsán felmerült dolgok vittek egyre közelebb a végleges elhatározás meghozása felé.

1982-es belépésem óta folyamatosan igyekeztem teljes energiával, lelkesedéssel és kötelességtudattal hozzájárulni az együttes sikeréhez, és mindig is tettem ezt, az állandó egyensúly nélküli munkamegosztás ellenére is. Sajnálatos módon, ez a fajta erőbefektetés soha sem kapta meg a neki járó tiszteletet és elismerést, melyet megérdemelt volna.

Habár őszintén hiszem, hogy zenei jelentőségünk bizonyítva lett, a tagok közti kapcsolat minősége olyannyira megromlott, hogy többé nem érzem már, hogy a cél szentesíteni tudja az eszközt. Nincs szándékomban megvádolni egyik tagot sem, elég annyit mondanom, hogy az együttesen belüli kapcsolatok feszült viszonnyá, egyre jobban zaklatottá és gyakran, egyes szituációkban elviselhetetlenné váltak.

Ezen körülmények fennállása miatt nem maradt más választásom, minthogy kilépjek az együttesből. Úgy gondolom, inkább most teszem ezt, egy relatív sikeres periódusban. Biztosítok továbbá mindenkit afelől, hogy megmaradt hatalmas lelkesedésem és szenvedélyem a zene iránt és izgatottan nézek jövőbeni új alkotások felé.

A megmaradt együttestagok továbbra is élvezik támogatásomat és a legjobbakat kívánom nekik bármihez, amit véghezvisznek a jövőben, legyen az közös vagy önálló munkájuk, egyaránt.

1995. június 1."

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr797509720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása