Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Pimpf!

2017. szeptember 28. - Szigi.
Dave Bascombe (producer): "Példának okáért, a párizsi stúdió kiváló volt. Egy öreg moziban volt berendezve, nagyon jó hangzást és érdekes teret biztosítva. Volt benne egy lépcsőház is, amelyet sokat használtunk hangképzésre. Az együttes nagyon sok hangszert vonultatott fel. A 'Pimpf' rögzítésékor például egy hatalmas üstdobot és egy hagyományos nagydobot is hoztak. Ezek igen hasznosnak bizonyultak, szükség esetén bizonyos hangokat le tudtunk rajtuk dobolni. "
Alan Wilder: "Az album elég sok dala egyetlen kiválasztott témára van építve, illetve folyamatosan arra építkezik. A 'Pimpf' például igen szemléletesen érzékelteti ezt. A végére az ember egy mosdókagylóban találja magát. Az egész ezzel szemben egy egyszerű kis zenei aláfestéssel kezdődik, amely minduntalan önmagába tér vissza. Vélhetően túl sok Philip Glass-t és minimalistát hallgattam akkoriban. Szóval, az egész egy parányi témára épül, amelyhez idővel hozzá-hozzátettünk." (a fordítások a HDMFC weboldaláról származnak). 

 

Íme tehát az album fenyegető hangulatú zárószáma, és a Music For The Masses turné fergeteges koncertnyitója! 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5912908616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása