Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Frankie Goes To Hollywood-kapcsolat

2019. augusztus 19. - Szigi.
Alan Wilder a Master And Servant felvételeinek nehézségeiről:
 
"Noha a Master And Servant újabb sikert jelentett a Depeche Mode számára, ez valahogy meglepő, figyelembe véve egy balszerencsés eseményt a felvétel soránt. Ugyanebben az időben jelent meg a Frankie Goes To Hollywood nagy slágere, a Relax, és az volt a célunk, hogy ugyanazt a zsíros kerek basszust megalkossuk. Elszántan dolgoztunk a stúdióban, hogy elérjük ezt, és amikor végre felemeltük a seggünket a hetedik nap végén, rájöttünk, hogy pont az ellenkezőjét értük el, mert elhagytunk egy apró részletet... a pergődobot.
 
Ez az apró mulasztás akkor került napvilágra, amikor Gareth és Dan azon melegében lement egy helyi berlini klubba, magához szorítva a masterszalagot, és várta, hogy a helyieknek leessen az álla. A sors fintora, hogy pont a Relax után jött a dal. Nem meglepő módon azonnal kiürült a tánctér, csak ők ketten maradtak ott, vörös arccal, esőköpenyben, a táskájukat szorongatva.
 
Ha nagyon figyelmesen hallgatod, az ostorhanggal egy időben hallhatsz két basildoni lányt, ahogy azt éneklik: "Treat me like a dog!""
 
Folytassuk a Master And Servant kiadványról való megemlékezésünket a dal instrumentális újrakevert verziójával, a Voxless mixszel!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6615013498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása