Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Alan Wilder a saját kilépéséről

2020. június 01. - Szigi.

Alan a saját kilépéséről: "Az ok, hogy kiadtam egy amolyan nyilatkozat fajtát amikor kiléptem az együttesből az volt, hogy szerettem volna valahogy összefoglalni döntésemet illetve annak indokait. Úgy éreztem, hogy jobb ha saját magam írom le a dolgot, minthogy találgatások lássanak napvilágot és egyes emberek esetlegesen rossz következtetéseket vonjanak le. Volt azonban egy másik előnye is annak a nyilatkozatnak, nevezetesen az, hogy egy hivatalos lezárása volt valaminek. Nem hiszem, hogy meg kellene magyaráznom bármit is ami történt, meg aztán nem is lenne sok értelme. Összegezve annyit mondhatok, hogy sokszor a dolgok máshogy hatnak kívülről, mint amilyenek valójában belül." (...) Az abszolút meghatározható és legnagyobb ok amiért kiléptem az az, hogy az utóbbi pár évben nem volt öröm számomra a bandában lenni. Olyannyira nem volt az, hogy már nem érte meg számomra bizonyos dolgokat elviselni. A másik meghatározó dolog az volt, hogy nem tudtam már bizonyos személyes, zenei gondolataimat kibontakoztatni az együttes szűkös keretei között. Valamit le is kell szögezzek ezeken felül, mégpedig azt, hogy soha egy pillanatra sem bántam meg amit tettem. Azt hiszem a legideálisabb körülmények közt és a legjobb pillanatban tettem meg a végső lépést. Jelen pillanatban pedig mind szakmailag, mind a magánéletemben boldogabb vagyok, mint ezeddig valaha." (...) "Emlékeim az együttessel kapcsolatosan kifejezetten jók. Jó érzéseket hagyott bennem a múlt és ennek tulajdonképpen örülök is. Történt néhány olyan nyilatkozat azóta, amely egy kicsit lehangoló, de ez nem jeleni azt, hogy bárkivel is lenne problémám az együttes tagjai közül. Az élet túlságosan rövid ahoz, hogy felemésszük magunkat bizonyos dolgok miatt. Én pedig pláne nem vagyok az az ember, aki nekiál a sajtón keresztül a nyilvánosság előtt bizonyos dolgokról vitatkozni. Örülök, hogy Dave felépült a mindenki számára kellően megismert problémájából. Egyébként Dave az egyetlen, aki a úriemberként viselkedett velem a történtek után.Köztem és az együttes között lezárult mindenfajta dolog tisztázása és semmilyen jogi probléma nem keletkezett. A tagok közül senkivel nincs kapcsolatom, de megintcsak azt kell mondjam, hogy nem volt a múltban sem így oly sok változás nem történt. (...) Emlékeim az együttessel kapcsolatosan kifejezetten jók. Jó érzéseket hagyott bennem a múlt és ennek tulajdonképpen örülök is. Történt néhány olyan nyilatkozat azóta, amely egy kicsit lehangoló, de ez nem jeleni azt, hogy bárkivel is lenne problémám az együttes tagjai közül. Az élet túlságosan rövid ahoz, hogy felemésszük magunkat bizonyos dolgok miatt. Én pedig pláne nem vagyok az az ember, aki nekiál a sajtón keresztül a nyilvánosság előtt bizonyos dolgokról vitatkozni. Örülök, hogy Dave felépült a mindenki számára kellően megismert problémájából. Egyébként Dave az egyetlen, aki a úriemberként viselkedett velem a történtek után.
Köztem és az együttes között lezárult mindenfajta dolog tisztázása és semmilyen jogi probléma nem keletkezett. A tagok közül senkivel nincs kapcsolatom, de megintcsak azt kell mondjam, hogy nem volt a múltban sem így oly sok változás nem történt. (...) (a fordítás a HDMFC honlapjáról származik). 

aw97.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3015728678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása