Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dave interjú a drog mocsarából és Noel Gallagher bizarr sztorija 1995-ből

2020. december 18. - Szigi.
Ma 25 éve szintén megrendezték a KROQ Acoustic Christmas-t. Dave is ott járt, és az Oasis tagjaival lógott, akik felléptek a rendezvényen. Dave ebben a kendőzetlen interjúban beszél az Ultra lemez 3 készülő daláról, és megköszönte a rajongók leveleit, azok után, hogy "tett, amit tett" (ugyebár negyedszázada Dave a heroinos korszaka legközepén volt)
 
Az Oasis-ből Noel Gallagher is emlékszik a fellépésre: "Az Oasis a kilencvenes években a Hollywood Bowl-ban játszott, és Johnny Depp, akivel akkor nagyon jó barátok voltunk, megígértette velünk, hogy benézünk a Viper Room-ba (Depp tulajdonában lévő éjszakai klub - a szerk.). Egyszer csak feltűnt Dave Gahan a Depeche Mode-ból, és azt mondta, hogy "felmehetek veletek a színpadra?" És mi úgy voltunk vele, hogy "pfff, ehh", de egyszer csak elővett a kék blézere zsebéből egy harmonikát. És úgy voltunk vele, hogy "ohh, hát nem tudom, hogy ezt akarjuk-e". Valahogy ráhagytam a dolgot. Mondtam Liam-nak, hogy "ebből most neked kell kimásznod, én nem tudok". De aztán nagyon jól éreztünk magunkat vele. Ugye volt a sztorija, hogy aztán túladagolta magát, és akkortájt folyamatosan mentek ezek a pletykák, hogy "meghalt" - "nem, még nem halt meg". És egyszer Liammel és Dave-vel taxiztunk Los Angelesben, és ahogy tartottunk Dave háza felé felé, a taxisofőr rákezdett, hogy "Hé, Srácok, úgy néztek ki, mint egy zenekar, nem? Bla bla bla". És erre azt mondtuk, hogy "Igen, mi vagyunk az Oasis". "Oh!". Dave pedig mondta, hogy "én pedig a Depeche Mode tagja vagyok", és a sofőr azt mondta, hogy "nem nektek halt meg az énekesetek?" Mire Dave: "Nem, én vagyok az énekes!" És erre elintult egy 5 perces huzavona a hitetlenkedő sofőr és Dave között, aki próbálta bizonyítani, hogy még él, mí pedig próbáltunk nem hangosan röhögni. "Nem, nézd, haver, én vagyok Ő! És én ÉLEK! Ugye, hogy élek, srácok?" Amire mi: "Hát, én nem is tudom, úgy értem, együtt voltunk az este, de nem vagyok biztos abban, hogy élsz, nézzük már meg a pulzusodat!" A sofőr meg csak erőltette, hogy "Nem, asszem a híradóban láttam, az énekesetek tuti meghalt már, rendben?!"
 
Itt meghallgatható az első bekezdésben említett interjú: köszönet a forrásért a DM Live Wikinek!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2916350148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása