Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A B-oldalasokhoz történő viszonyulás változása - és a leghosszabb But Not Tonight remix!

2021. február 10. - Szigi.
Daniel Miller: "Idővel megváltozott a B-oldalas dalokhoz való viszonyuk. A Speak and Spell idejében még rengeteg dal közül mazsolázhatták ki, melyik legyen A-, illetve B-oldalas. Később már kifejezetten B-oldalra szánt dalokat is írtak."
 
Gareth Jones: "A Depeche Mode összes B-oldalas száma nagyon fontos nekünk. Sosem muszájból készítettünk ilyen dalokat. Gyakran másképp és tempósabban közelítettünk hozzájuk. Néha, felüdülésként, úgy álltunk neki a munkának, hogy na most, mivel ez egy B-oldalas szám lesz, vegyük fel és öntsük végleges formába egyetlen nap alatt, és ne szórakozzunk vele egy hétig, mint egy albumdal esetében. Egyszer-kétszer én is részt vettem ilyesmiben, és mindenki végtelenül elégedett volt az eredménnyel, hiszen a korábbiakhoz gyorsan és kevesebbet mérlegelve kellett dolgoznunk." (a fordítások a Freestate.hu weboldalról származnak).
 
Íme az említett BUT NOT TONIGHT (US EXTENDED) mix, szintén Robert Margouleff munkája, amely a leghosszabb But Not Tonight remix az összes közül. Szerepel a Remixes 81-04 remixlemezhez tartozó digitális kiadványon (melynek Remixes 81-04... Rare Tracks volt a neve) - a káoszt növelendő, Margouleff Dance mix néven :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4016421306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása